ΠΕΤΣΕΤΑ MANIAC ALL ROUND TOWEL γενικής χρήσης 60×40 ΣΕΤ 6 ΤΕΜ

27,00

Κατηγορία:

Περιγραφή

Σετ πετσέτες 6 τεμαχίων γενικής χρήσης
Οι πετσέτες Maniac ALL ROUND αντιπροσωπεύουν την τελειότητα στον κόσμο της φροντίδας και της συντήρησης οχημάτων, συνδυάζοντας την καινοτομία και την απόδοση σε ένα μόνο απαραίτητο εργαλείο. Κατασκευασμένες από υψηλής ποιότητας μικροΐνες, είναι σημαντικά πιο ελαφρές και απαλές από τις παραδοσιακές πετσέτες, προσφέροντας ανώτερη εμπειρία χρήσης που έχει ως αποτέλεσμα ένα απαλό και ασφαλές άγγιγμα σε κάθε επιφάνεια.

ΧΡΗΣΗ:
Οι πετσέτες ALL ROUND της Maniac Line έχουν σχεδιαστεί για να προσφέρουν μια άνευ προηγουμένου εμπειρία καθαρισμού. Η ικανότητά τους να απορροφούν έως και επτά φορές το βάρος τους, τις καθιστά πολύτιμο σύμμαχο στο detailing, επιτρέποντάς σας να αντιμετωπίσετε ακόμη και τις πιο δύσκολες προκλήσεις. Η ειδική δομή του δεν αφήνει ραβδώσεις, καθιστώντας τες ιδανικές για τον καθαρισμό τζαμιών. Η απαλότητα τους, σας επιτρέπει να εργάζεστε σε ευαίσθητες επιφάνειες όπως ευαίσθητα χρώματα και εσωτερικά πάνελ “piano black”, αποφεύγοντας γρατσουνιές και σημάδια. Οι πετσέτες ALL ROUND είναι εξαιρετικές για την τεχνική Waterless & Rinseless, αιχμαλωτίζοντας αποτελεσματικά τους ρύπους χωρίς ξέβγαλμα. Είναι ιδανικές για τον καθαρισμό δερμάτινων καθισμάτων, τελάρων και εσωτερικών και εξωτερικών επιφανειών του αυτοκινήτου. Είναι ιδανικές για την εφαρμογή και την αφαίρεση κεριών, σφραγιστικών, quicl detailer και κεραμικών επιστρώσεων, εξασφαλίζοντας προστασία μεγάλης διάρκειας και τέλειο φινίρισμα.
Μετά τη χρήση, πλύνετε την πετσέτα στο πλυντήριο στους 30 βαθμούς με ένα απαλό στύψιμο, αποφεύγοντας τη χρήση λευκαντικού ή μαλακτικού. Ιδανικά, χρησιμοποιήστε ένα εξειδικευμένο καθαριστικό μικροϊνών όπως το MICROFIBER WASH για να διατηρήσετε την ποιότητα και τη μακροζωία της πετσέτας.

Χαρακτηριστικά:

  • Βάρος: 280 GSM
  • Διαστάσεις: 60×40 cm
  • Σύνθεση: 85% Πολυεστέρας / 15% Πολυαμίδιο
  • Ύφανση: Maniac Weave Design