ΠΕΤΣΕΤΑ MANIAC GLASS TOWEL ιδανική για τον καθαρισμό τζαμιών 60×40 ΣΕΤ 6 ΤΕΜ

48,00

Κατηγορία:

Περιγραφή

Σετ πετσέτες 6 τεμαχίων ιδανική για τον καθαρισμό τζαμιών
Οι πετσέτες Glass από τη σειρά Maniac της MaFra είναι υψηλής ποιότητας από μικροΐνες σχεδιασμένές ειδικά για τον καθαρισμό τζαμιών. Φτιαγμένες με σύνθεση από 85% πολυεστέρα και 15% πολυαμίδιο, αυτές οι πετσέτες εγγυόνται άψογη καθαριότητα και λάμψη χωρίς να δημιουργούν ραβδώσεις ή γραμμές. Το Woven Weave δίνει στην πετσέτα υψηλή απορροφητικότητα και απαλή υφή, κάτι που τις κάνει ιδανικές για λείες και ευαίσθητες επιφάνειες.

ΧΡΗΣΗ:
Αυτές οι πετσέτες είναι ιδανικές για τον καθαρισμό όλων των γυάλινων επιφανειών, συμπεριλαμβανομένων των τζαμιών του αυτοκινήτου, των γραφείων, των σπιτιών και των γυαλιστερών επιφανειών. Χάρη στη μοναδική του υφή, αφαιρούν αποτελεσματικά τους ρύπους, τα υπολείμματα και τις ενοχλητικές ραβδώσεις που συνήθως μας ταλαιπωρούν στον καθαρισμό των τζαμιών. Επιπλέον, στεγνώνουν γρήγορα, μειώνοντας σημαντικά τον κίνδυνο να ραβδώσεων ή υπολείμματων νερού & προϊόντος. Η αντοχή τους εγγυώνται ένα προϊόν στο οποίο μπορείτε να βασιστείτε για πολλές χρήσεις, διατηρώντας την απόδοσή τους αμετάβλητη με την πάροδο του χρόνου.
Για εντατικό καθαρισμό: Βρέξτε την πετσέτα και στύψτε την καλά. Διπλώστε την πετσέτα σε τέσσερα μέρη για να εξασφαλίσετε βέλτιστο κράτημα και μεγαλύτερη άνεση. Χρησιμοποιήστε την πετσέτα νωπή για να αφαιρέσετε αποτελεσματικά τους ρύπους. Για βέλτιστα αποτελέσματα, συνιστούμε να το συνδυάσετε με εξειδικευμένα προϊόντα όπως το Maniac Glass Cleaner & Degreaser. Φινίρισμα: Αφού αφαιρέσετε τους ρύπους, χρησιμοποιήστε την πετσέτα στεγνή μέχρι να στεγνώσει πλήρως η επιφάνεια, εξασφαλίζοντας έτσι ένα αποτέλεσμα χωρίς ραβδώσεις. Για τον καθαρισμό συντήρησης: Διπλώστε την πετσέτα σε τέσσερα μέρη για να εξασφαλίσετε βέλτιστο κράτημα και να αυξήσετε την άνεση. Ψεκάστε καθαριστικό τζαμιών στην επιφάνεια που θέλετε να καθαρίσετε. Χρησιμοποιήστε τη μία πλευρά του υφάσματος για να αφαιρέσετε τους ρύπους και στη συνέχεια, τελειώστε με την αντίθετη πλευρά του υφάσματος για αποτέλεσμα χωρίς ραβδώσεις. Αυτή η μέθοδος είναι ιδανική για παράθυρα αυτοκινήτων, γραφεία, σπίτια και διάφορες επιφάνειες. Σε περιβάλλοντα ιδιαίτερα εκτεθειμένα στον καπνό του τσιγάρου ή στα κλιματιστικά, προτείνουμε να αυξήσετε τη χρήση καθαριστικού για ακόμη βαθύτερο καθαρισμό, χρησιμοποιώντας και τις οκτώ πλευρές. Μετά τη χρήση, πλύνετε την πετσέτα στο πλυντήριο στους 30 βαθμούς με ένα απαλό στύψιμο, αποφεύγοντας τη χρήση λευκαντικού ή μαλακτικού. Ιδανικά, χρησιμοποιήστε ένα εξειδικευμένο καθαριστικό μικροϊνών όπως το MICROFIBER WASH για να διατηρήσετε την ποιότητα και τη μακροζωία της πετσέτας.

Χαρακτηριστικά:

  • Βάρος: 320 GSM
  • Διαστάσεις: 60×40 cm
  • Σύνθεση: 85% Πολυεστέρας / 15% Πολυαμίδιο
  • Ύφανση: Woven Weave Design
  • Ακμές και γωνίες: κομμένες με λέιζερ χωρίς ραφή άκρες