ΠΕΤΣΕΤΑ MANIAC POLISH & SEALANT REMOVAL TOWEL ιδανική για αλοιφές, κεριά, σφραγιστικά και κεραμικές επιστρώσεις 60×40 ΣΕΤ 6 ΤΕΜ

29,50

Κατηγορία:

Περιγραφή

Σετ πετσέτες 6 τεμαχίων ιδανική για αλοιφές, κεριά, σφραγιστικά και κεραμικές επιστρώσεις
Οι πετσέτες Maniac Polish & Sealant Removal είναι κατασκευασμένες από υψηλής ποιότητας μικροΐνες, σχεδιασμένες για την αποτελεσματική αφαίρεση υπολειμμάτων αλοιφών, κεριών, σφραγιστικών και κεραμικών επιστρώσεων. Με σύνθεση από 85% πολυεστέρα και 15% πολυαμίδιο, αυτές οι πετσέτες προσφέρουν υφή Terry Weave και στις δύο πλευρές ενώ είναι κομμένες με laser για την αποφυγή γρατσουνιών σε ευαίσθητες επιφάνειες.

ΧΡΗΣΗ:
Οι πετσέτες Maniac Polish & Sealant Removal είναι ιδανικές για την αφαίρεση αλοιφών, κεριών, σφραγιστικών και κεραμικών επιστρώσεων χωρίς να αφήνει ραβδώσεις ή σημάδια στις επιφάνειες. Είναι τέλειες για την εξασφάλιση ομοιόμορφης αφαίρεσης της κεραμικής επίστρωσης, απαραίτητη για την απόκτηση τέλειου φινιρίσματος και μακράς διάρκειας προστασίας. Επιπλέον, είναι εξαιρετικές για το γυάλισμα χρωμίου, γυαλιστερών μετάλλων, γυαλιού και τζαμιών, καθώς και για τον καθαρισμό ευαίσθητων επιφανειών όπως τα μαύρα πάνελ εσωτερικού αυτοκινήτου. Πριν χρησιμοποιήσετε την πετσέτα, βεβαιωθείτε ότι η επιφάνεια έχει καθαριστεί σωστά και δεν έχει σκόνη ή υπολείμματα. Χρησιμοποιήστε την πετσέτα για να αφαιρέσετε απαλά τα υπολείμματα αλοιφών, κεριών, σφραγιστικών και κεραμικών επιστρώσεων. Χάρη στη δομή μικροϊνών τους, συλλαμβάνουν και διατηρούν τα υπολείμματα χωρίς να αφήνουν ίχνη. Για γυάλισμα χρωμίου, γυαλιστερών μετάλλων, γυαλιού και τζαμιών, περάστε την πετσέτα με κυκλικές κινήσεις για να αποκτήσετε ένα γυαλιστερό φινίρισμα χωρίς ραβδώσεις. Μετά τη χρήση, πλύνετε την πετσέτα στο πλυντήριο στους 30 βαθμούς με ένα απαλό στύψιμο, αποφεύγοντας τη χρήση λευκαντικού ή μαλακτικού. Ιδανικά, χρησιμοποιήστε ένα εξειδικευμένο καθαριστικό μικροϊνών όπως το MICROFIBER WASH για να διατηρήσετε την ποιότητα και τη μακροζωία της πετσέτας.

Χαρακτηριστικά:

  • Βάρος: 380 GSM
  • Διαστάσεις: 60×40 cm
  • Σύνθεση: 85% Πολυεστέρας / 15% Πολυαμίδιο
  • Ύφανση: Terry Weave Design
  • Ακμές και γωνίες: κομμένες με λέιζερ χωρίς ραφή άκρες